Fitbit bracht vorige maand nog de Fitbit Ace uit. Nu komt het merk met een vervolg op de Charge-lijn: de Fitbit Charge 3. De fitness trackers zijn nog steeds razendpopulair. Voor mensen met een actieve levensstijl is het een ideaal hulpmiddel om (sport)doelen te bereiken. Wat is er nieuw aan dit model?

Fitbit Charge 3

De nieuwe Fitbit-fitnesstracker Charge 3 is waterbestendig en heeft een touchscreen display. Hij heeft een batterijduur tot zeven dagen. Verschillende gezondheids-en fitnessfuncties maken de Fitbit een prima horloge voor een actieve levensstijl. De Charge 3 heeft een dunner en slanker design dan de voorgangers.

De charge-serie is de populairste productlijn van het merk. Onderzoek van Fitbit wijst uit dat van de consumenten die een wearable overwogen, 42 procent hiervan een tracker wilde en 36 procent een smartwatch. De redenen hiervoor zijn vaak het slankere model, de gebruiksvriendelijke functies en de prijs.

Fitbit Charge 3
Fitbit Charge 3

Powered by WPeMatico