Op zondag 30 september gaat tijdens het Nederlands Film Festival de speelfilm Vechtmeisje van regisseur Johan Timmers in première. Het is een film voor tieners en hun ouders en gaat over de licht ontvlambare 12-jarige Bo die na de scheiding van haar ouders verhuist met haar moeder en broer. Ze blijkt een kickbokstalent te hebben, maar haar zorgen brengen haar kampioenschapswedstrijd in gevaar. Hoofdrollen zijn er voor de talentvolle Aiko Beemsterboer, Noa Farinum en Bas Keizer.

Vechtscheiding

Als haar ouders in een vechtscheiding belanden, verhuist de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo (12) met haar moeder en broer naar een Amsterdamse buitenwijk. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboksclub. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar. Bo moet leren zich te beheersen en accepteren dat ze niet alles onder controle heeft.

kickboksen

Powered by WPeMatico