The End of the F**king World… Hiermee bracht Netflix in januari een serie naar de kijkers, die veel reacties uitlokte. De serie is bizar, sarcastisch, onvoorspelbaar, en tegelijkertijd erg goed. En jawel, de serie krijgt een vervolg. Na het ongekende succes van het eerste seizoen, kon het bijna niet anders.

The End of the F**king World

Het verhaal in seizoen 1 volgt Alyssa en James, die bevriend raken. James denkt dat hij een psychopaat is, aangezien hij dieren vermoordt zonder er iets bij te voelen. Zijn volgende stap is het vermoorden van een mens. Alyssa is rebels en ze wil haar vader zoeken. Een roadtrip naar de vader volgt, maar James heeft Alyssa als slachtoffer in het vizier en wil haar vermoorden…

Seizoen twee

Blijft er nog wel iets over voor een tweede seizoen? The End of the F**king World is gebaseerd op een stripboek. Het eerste seizoen eindigde waar het stripboek ook stopte, dus alles ligt open voor een vervolg. De regisseur luistert naar ideeën van liefhebbers van de serie. De uitdaging is om de aparte sfeer van de serie voort te zetten, want dit was een van de succesfactoren.

Er is nog geen releasedatum, maar Netflix zegt dat de serie “will be f***ing back for Season Two”.

SPOILER ALERT, zo eindigde het eerste seizoen:

Powered by WPeMatico