Inmiddels is het Panamericana konvooi met de 3 Mini Cooper S E Countryman ALL4 in de hoofdrol aangekomen in Lima (Peru). Het betekent dan er inmiddels al 12.000 km is afgelegd sinds de eerste teams uit Denver (Texas) zijn vertrokken. Vijf dagen later dan gepland omdat de zee tijdens de oversteek vanuit Panama naar Colombia door het orkaanseizoen iets te onstuimig was.

Hier in Lima nemen we zelf plaats achter het stuur om in zes dagen een traject af te leggen van meer dan 3.500 km naar Santiago de Chile (Chili). Dat is tevens de plek waar de laatste teams plaatsnemen voor het lange traject naar Ushuaia in Tierra del Fuego (Argentinië) het zuidelijkste puntje in Zuid-Amerika. De tocht vanuit Lima heeft een 5-tal tussenstops in Nazca (Peru), Arequipa (Peru), Arica (Chili), Antofagasta (Chili), La Serena (Chili) om uiteindelijk aan te komen in Santiago de Chile, tevens de hoofdstad van Chili.

Panamericana

Powered by WPeMatico