Het eerste seizoen van True Detective was sensationeel goed. Met Matthew McConaughey en Woody Harrelson in de lead werd de miniserie al snel hét ding om te zien in 2014. Je moest er tegen kunnen, maar het greep aan, zoveel was zeker. Dat is echter inmiddels al vier jaar geleden en het tweede seizoen met Colin Farrell en Rachel McAdams kon dat niveau echter niet halen. Het was wel goed, maar niet zó goed als het bloedstollende eerste seizoen.

De trailer die HBO voor het derde seizoen heeft laten zien geeft ons echter hoop. De trailer, waarin Oscarwinnaar Mahershala Ali (Moonlight) terecht de hoofdrol krijgt, maar waar je ook een glimp kunt zien van Stephen Dorff (weet je nog, van Blade?), Ray Fisher, Carmen Ejogo en nog een aantal minder bekende acteurs. Belangrijker dan dat is echter de sfeer die de trailer schetst: duister, hard en op het deprimerende af. Precies wat fans van het eerste seizoen willen.

Powered by WPeMatico