In juli van dit jaar kondigde Microsoft de Surface Go al aan. Vanaf vandaag is deze verkrijgbaar in Nederland. Het is de kleinste, lichtste en meest betaalbare Surface tot nu toe, zonder dat je hierbij in gaat leveren op de premium Surface-kwaliteit.

Naast de Surface Pro, Surface Book, Surface Laptop, Surface Studio en Surface Hub is de Surface Go de volgende toevoeging aan de Surface-familie.

Comfort van een laptop, gemak van een tablet

De Surface Go is klein maar krachtig met een zevende generatie Intel processor, de Intel Pentium Gold Processor 4415Y. Die kracht zorgt ervoor dat er een volwaardige versie van Windows 10 op draait. Daardoor is software zoals Office 365 ook op de Surface Go de vertrouwde omgeving waarin je de hele dag productief kan zijn op school of tijdens je werk. Maar ook thuis is die veelzijdigheid handig om op internet te surfen, een film te kijken of een game als Minecraft te spelen.

De Surface Go is door deze kenmerken ideaal voor leerlingen en docenten die een licht, krachtig en stevig device zoeken om aan te sluiten op hun digitale onderwijsomgeving. Maar ook voor de 1,2 miljoen Nederlandse werknemers die geen vaste werkplek hebben. Denk daarbij aan (thuis)zorgverleners, monteurs, koeriers en andere beroepen die veelal mobiel uitgevoerd worden.

Surface-Go-Productivity-3
Heel handig voor onderweg zoals bijvoorbeeld in de trein.

Powered by WPeMatico