Met een nieuwe maand voor de deur staat er ook weer een nieuwe lading series en films klaar om te verschijnen op Netflix. Augustus was genieten met ondermeer het al veelbesproken Insatiable. Het eerste seizoen van Cocaine Coast dat zich afspeelt in het Spaanse Galiciƫ in de jaren 80. Wat ook veel indruk heeft gemaakt was I am A Killer. Gevangenen die in Amerika zijn veroordeeld voor moord en doodslag, en hiervoor de doodstraf hebben ontvangen. En Bob Lee Swagger blijft maar lekker zijn ding doen in Shooter. Aanstaande vrijdag (31 augustus) verschijnt nog het tweede seizoen van Ozark.

In september zien we veel Marvel films toegevoegd worden. En natuurlijk ook weer de nodige Netflix Orignal films, series en documentaires. Hieronder zoals gebruikelijk het overzicht van hetgeen je in september nieuw op Netflix kan verwachten.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak ook helemaal in een keer beschikbaar voor jou om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden.

 • La Catedral del Mar, beschikbaar vanaf 1 september 2018.
 • Atypical, seizoen 2, beschikbaar vanaf 7 september 2018.
 • Cable Girls, seizoen 3, beschikbaar vanaf 7 september 2018.
 • First and Last, beschikbaar vanaf 7 september 2018.
 • Marvel’s Iron Fist, seizoen 2, beschikbaar vanaf 7 september 2018.
 • Bojack Horseman, seizoen 5, beschikbaar vanaf 14 september 2018.
 • Ingobernable, seizoen 2, beschikbaar vanaf 14 september 2018.
 • American Vandal, seizoen 2, beschikbaar vanaf 14 september 2018.

Netflix Original Films

Hoewel films toch wat minder populair zijn, komen er deze toch weer een aantal uit die zeker de moeite waard zijn om te gaan kijken. Hieronder alle Netflix Original Films. Verderop in deze blog een overzicht van alle overige titels.

 • The Most Assassinated Woman in the World, beschikbaar vanaf 7 september 2018.
 • Sierra Burgess is a Loser, beschikbaar vanaf 7 september 2018.
 • On my Skin, beschikbaar vanaf 12 september 2018.
 • The Angel, beschikbaar vanaf 14 september 2018.
 • The Land of Steady Habits, beschikbaar vanaf 14 september 2018.

Powered by WPeMatico