Er blijven nog altijd slimme gadgets en apps uitkomen die data over je gezondheid bijhouden of kunnen weergeven. Al die smart stuff is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. De ontwikkelingen blijven maar door gaan. Voor iedereen die ervan houdt en mee bezig is, is het genieten. Niet eerder kon je zo veel zelf bijhouden. Zelf hou je je eigen gezondheid in de gaten. En als je een fanatiek sporter bent, volg je zelfs hoe je progressie boekt.

Omron Healthcare had met de Evolv al een slimme bloeddrukmeter op de markt gebracht. Daarmee werd het meten van je bloeddruk makkelijker dan ooit tevoren. De Evolv had namelijk maar 2 knoppen. Eentje om je smartphone via Bluetooth te verbinden. En de andere (Start/stop) gebruik je voor het maken van een meting. De resultaten lees je vervolgens uit in de smartphone app. Maar ze breiden de mogelijkheid om zelf als bij te houden en te meten nu uit met een slimme weegschaal. De Omron Viva.

viva

Powered by WPeMatico