Na Twitter en Facebook is het nu ook mogelijk om een verzoek in te dienen bij Instagram om een geverifieerd account te krijgen. Dus wil jij ook zo’n blauw geverifieerd vinkje bij je profiel krijgen, dan kan je nu eenvoudig zelf een verzoek indienen.

Dat doe je door vanuit de app naar jouw instellingen te gaan. En daar staat nu voor iedereen de optie “verificatie aanvragen.” Na het invullen van je volledige naam en het uploaden van een geldige vorm van identificatie , zal Instagram snel bij je terugkomen of het wel/niet goedgekeurd is.

Over die geldige vorm van identificatie schrijven ze: “Voor de beoordeling van je verzoek vereisen we een officieel identiteitsbewijs met foto waarop je naam en geboortedatum te zien zijn (bijvoorbeeld een rijbewijs, paspoort of nationale identiteitskaart) of officiĆ«le bedrijfsdocumenten (belastingaangifte, recente energierekenjng, artikel van oprichting.)

To be, or not to be

Mocht je als reactie terug krijgen dat je niet geverifieerd gaat worden, no worries, je bent niet de enige. Vooralsnog was deze geverifieerde badge enkel gereserveerd voor beroemdheden, grote bedrijven of merken en accounts met een hele berg volgers.

IMG_4440
Onderaan instellingen zie je staan ‘Verificatie aanvrangen.’

Powered by WPeMatico