Dit is de nieuwe generatie Ultimate Ears speakers, de Boom 3 en Megaboom 3. Deze draagbare, waterbestendige Bluetooth-speakers zijn opnieuw ontworpen. Het high-performance materiaal, waarmee de nieuwe speakers zijn uitgerust, wordt ook toegepast in onder meer motorjassen en als brandwerend materiaal. En beide speakers hebben bovenop de speaker een magic button gekregen, waarmee je gemakkelijk de muziek kunt bedienen.

Elke speaker beschikt nog altijd pver een uitgebalanceerde, 360-graden-audio waarmee je muziek exact hoort zoals de artiest die heeft bedoeld. De Megaboom 3 heeft een nog diepere bas en verbeterde helderheid, vergeleken met de originele Megaboom. Of je nu op een festival in de woestijn of bij een poolparty bent, jij valt op met een kleurrijke, draagbare en duurzame speaker.

Magic button

Nieuw is de magic button. Daarmee kun je direct via de speakers muziek afspelen, pauzeren en nummers skippen zonder dat je eerst je telefoon hoeft te zoeken. Wanneer je gepaired bent met de vernieuwde Boom en Megaboom van Ultimate Ears heb je via de vernieuwde iOS-app met één klik toegang tot meer dan 45 miljoen nummers en je favoriete playlists uit de Apple Music-catalogus. Muziekliefhebbers kunnen met de magic button ook hun playlists beluisteren via Deezer Premium op Android. In een later stadium zullen er nog meer muziekdiensten (Spotify?) toegevoegd worden.

MEGABOOM 3 Lifestyle Lagoon
Nieuw is de magic button

Powered by WPeMatico