Chiara Ferragni en Fedez zijn de grootste sterren die Italië op dit moment rijk is. Het stel is een match made in heaven: zij Instagram-model van het eerste uur, hij zanger/rapper en met zijn volledig onder getatoeëerde looks een opvallende verschijning. Samen zijn ze goed voor meer dan 20 miljoen volgers (as we speak, want in hun geval blijft dat maar oplopen). Hun hele leven wordt gedeeld op Instagram, met tientallen stories per dag. Maar nu gaan the Ferragnez – zoals ze zich samen noemen – dus trouwen. Het belooft het grootste Instagram-event ooit te worden, met de eerste foto van Chiara in haar trouwjurk natuurlijk als een potentieel like-record.

The Ferragnez

Chiara Ferragni starte jaren geleden een blog en Instagram-account onder de naam The Blonde Salad. Inmiddels heeft ze een compleet imperium om zich heen opgebouwd, met een kledinglijn, sieraden, make-up en schoenen, branded by Chiara. Het is een miljoenenbedrijf met tientallen mensen, dat aangevoerd wordt door Chiara op Instagram. Sociale media is haar werk, en als je dan gaat trouwen, dan is dat natuurlijk de uitgelezen kans om je account nóg meer zichtbaarheid te geven. Zanger Fedez kwam nog niet zo heel lang geleden in beeld, maar de twee hebben inmiddels wel al een zoontje (de meest gepostte Instagram-baby ooit) en zijn klaar voor de volgende stap: trouwen. Het aanzoek werd gedaan voor het oog van duizenden mensen – tijdens een optreden ging Fedez op het podium op zijn knieën.

Zoals alles in he leven van the Ferragnez wordt ook van de bruiloft live verslag gedaan middels Instagram Stories. Alleen al de aanloop er naartoe is bizar om te volgen, maar hangt ook van sponsoring aan elkaar. Het zijn slimme zakenmensen, the Ferragnez. Het event vindt plaats op Sicilië en de hele wereld is te gast. Jij dus ook. Je hoeft namelijk alleen maar Instagram te openen om erbij te zijn. Mocht je aan de accounts van Chiara Ferragni en Fedez niet genoeg hebben, dan is daar altijd nog de hashtag #theFerragnez om ook de posts van hun gasten te volgen. Kun je in ieder geval zeggen dat je live bij het grootste Instagram-event ooit bent geweest.

Back home ❤️

Een bericht gedeeld door Fedez (@fedez) op

Powered by WPeMatico