E-bikes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet alleen voor recreatief gebruik worden ze veelvuldig gebruikt, maar ook zakelijk woon-werk-verkeer ziet steeds vaker de voordelen van deze snelle fietsen. Ze zijn er inmiddels ook in alle soorten en maten die je maar kunt bedenken: van stoer en sportief tot stijlvol en klassiek. De meest stijlvolle e-bike van dit moment is er eentje uit de stal van Stella Fietsen: hun paradepaardje is de Vicenza Superior Nero Steps, die niet alleen krachtig is, maar ook kwaliteit en comfort biedt en er meer dan fraai uitziet. Zeker voor forenzen is dit een hele goede keuze.

De voordelen van de Vicenza Superior Nero Steps

Een van de dingen waar iedereen die een (nieuwe) e-bike koopt op let is de motor. De Vicenza Superior Nero Steps van Stella Fietsen heeft een zogenaamde middenmotor, wat de populairste variant is. Een middenmotor heeft namelijk als voordeel dat deze stabieler op de weg ligt en daardoor een natuurlijke rijervaring biedt. De middenmotor die deze e-bike aandrijft is de Shimano Steps en dat is een van de lichtste aandrijfunits die op dit moment op de markt beschikbaar is.

Wanneer je langere afstanden fietst, bijvoorbeeld via een fietssnelweg van huis naar je werk, dan is een e-bike met een middenmotor de beste keuze. En wanneer je dus ook hoge eisen stelt aan het uiterlijk van je fiets, dan zit je met de Vicenza Superior Nero Steps helemaal goed.

Waar je jaren geleden een e-bike al van een afstandje herkende aan het robuuste en volle design, is dat tegenwoordig pas mogelijk wanneer je dichtbij bent. Natuurlijk zie je de batterij zitten, maar verder heeft deze fiets een opvallend slank design. De Vicenza Superior Nero Steps is alleen beschikbaar in het zwart, vandaar ook de naam. Er is keuze uit een dames- en een herenmodel. De belangrijkste voordelen nog even op een rij:

  • voorzien van een krachtige middenmotor
  • stijlvol design
  • krachtige 11,6Ah accu voor grote actieradius
  • 8 versnellingen (automatisch en manueel)
  • 26,9 kg inclusief accu – 24,2 kg exclusief accu
Vicenza-Superior-Nero-design
De Vicenza Superior Nero Steps blinkt uit in design: stijlvol zwart met rode details

Powered by WPeMatico