Samsung’s opvouwbare telefoon is al een tijdje het interessantste mysterie in smartphoneland. Eerder werd al in de geruchtenmolen gegooid dat de Samsung X, zoals het toestel zou gaan heten, in 2019 voor een niet misselijke 1500 dollar zou gaan uitkomen. Nu heeft Samsung topman DJ Koh echter tegen CNBC gezegd dat het Koreaanse bedrijf van plan is om het toestel te gaan showen tijdens de eigen ontwikkelaarsconferentie SDC. Die begint 7 november in San Francisco.

Volgens Koh is het “tijd om te gaan leveren.” Consumenten hebben volgens enquetes die Samsung heeft gehouden behoefte aan zo’n toestel en dus wordt het tijd dat het ding er komt. Details wilde Koh niet vrijgeven, maar hij liep wel met CNBC door de redenering achter de telefoon heen.

Elke innovatie moet een duidelijke boodschap hebben voor onze klanten, zodat ze het gebruiken en denken ‘wow, daarom heeft Samsung dit gemaakt!’

– DJ Koh, CEO Samsung

Powered by WPeMatico