House of Cards keert na de zomer terug voor het zesde en laatste seizoen op Netflix. Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar het laatste seizoen is zonder Kevin Spacey. De cast is overigens wel aangevuld. Eerder dit jaar werd al bekend dat Diane Lane (die we kennen als de moeder van Clark Kent in ondermeer Justice League) en Greg Kinnear toe treden tot de cast van House of Cards. Zij sluiten zich aan bij Robin Wright, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott en Boris McGiver.

Final trailer

Netflix heeft nu de laatste trailer naar buiten gebracht en zoals verwacht zien we Kevin Spacey aKa Frank Underwood niet meer terug. Meer daarover in onderstaande trailer.

De serie zal vanaf 2 november te zien zijn op Netflix.

Powered by WPeMatico