Een nieuwe editie van de jaarlijkse OnBrand Conference zit er weer aan te komen. Dit is een van de belangrijkste events in Europa als het gaat om marketing & branding, en waarbij branchedeskundigen samenkomen om te discussiëren, te netwerken en te leren van elkaar.

OnBrand ’18 zal op 11 oktober plaatsvinden in de beroemde Suikerfabriek in Amsterdam. Succesvolle experts uit de industrie zullen hun geheimen delen tijdens de verschillende paneldiscussies en lezingen.

Branding is essentieel

Branding wordt steeds essentiëler in het digitale tijdperk en daarbij verandert het ook nog eens voortdurend. OnBrand wil de discussie van dit onderwerp dan ook op gang brengen en ervoor zorgen dat bedrijven en ondernemers de kans krijgen om optimaal van dit concept te profiteren.

De verwachting is dat er meer dan 1500 marketing professionals aanwezig zullen zijn tijdens het event om de beste en geavanceerde marketinginzichten te verkrijgen van een aantal belangrijke marktleiders, brandmanagers en designers.

Early Bird Tickets

Wil jij de kans niet laten schieten om deel uit te maken van dit toch redelijk exclusieve marketingevent. Je krijgt nu 20% korting op je Early Bird OnBrand tickets.

Powered by WPeMatico