Met een camper op vakantie geeft je alle vrijheid. Nou ja, bijna alle vrijheid. Als je water tegenkomt wordt het toch echt omrijden. De enige remedie voor dat probleem is deze caravanboot, die door het Duitse bedrijf met dezelfde naam wordt geproduceerd. De Departure One heeft vier slaapcabines, een keukentje, wc, douche en natuurlijk een overdekt terrasje aan de achterkant. Met zonnepanelen op het dak is de caravanboot in staat om twee personen tot twee dagen te laten reizen zonder verder stroom of water nodig te hebben.

Doordat de boot in Duitsland wordt gemaakt voldoet het automatisch aan alle Europese regels voor een categorie c-boot en kun je het 2,5 meter brede ding ook gewoon op een trailer achter je personenauto meenemen. Dan staat niks je meer in de weg om op elke mogelijke manier te land en ter zee rond te reizen, zij het op een rustig tempo. De caravanboot is namelijk niet gemaakt om mee te sjezen, maar om heel rustig te genieten van het water.

caravanboot-1

Powered by WPeMatico