Het YouTube-kanaal van First, het jongerenplatform van Ziggo, geproduceerd door NewBe, heeft de magische grens van 5 miljoen views per maand doorbroken. Daarmee is het qua bereik op YouTube in de Benelux in ieder geval een van de grootste jongerenplatformen van een zender, merk of omroep geworden.

5M+

Vrijdag 7 september zijn er 5.074.248 views gemeten over de laatste 30 dagen door Socialblade.com de online YouTube-statistieken en overzichtspagina.

Original series

Het YouTube-kanaal is groot geworden met YouTube original series als Dure Dingen, Lieve Latifah en Beter dan je Moeder. Maar behalve op YouTube is First ook wekelijks live te zien op TV, exclusief op Ziggo kanaal 13.

In deze live-show, gepresenteerd door Veras Fawaz, YousToub, Dzifa Kusenuh en Ouassima Tajmout, zitten wekelijks bekende gasten zoals Famke Louise, De Jeugd van Tegenwoordig, Josylvio, Esko, Thomas van StukTV, Koen Kardashian, Zwanetta en Donnie.

Powered by WPeMatico