OnePlus blijft de premium smartphonemakers achter de vodden aanzitten, zo blijkt uit een bericht op CNET. De 6T wordt op 17 oktober gepresenteerd en volgens OnePlus kunnen we er in elk geval op rekenen dat het toestel een vingerafdrukscanner onder het scherm gaat krijgen. Het is niet het eerste dat dit doet, de telefoons die de technologie al hebben komen op dit moment van relatief kleine partijen (in Nederland dan) zoals Oppo, Vivo en Xiaomi.

OnePlus noemt de technologie zelf Screen Unlock, wat betekent dat ze zo min mogelijk stappen willen hebben om een telefoon te ontgrendelen. In combinatie met Face Unlock kun je een 6T dus altijd snel gebruiken als je dat wilt. Volgens de email die CNET heeft gekregen wilde OnePlus de technologie eigenlijk al in de 5T stoppen, maar was het toen nog niet “volwassen genoeg om de standaard die OnePlus wil handhaven te halen”.

oneplus-fingerprint

Powered by WPeMatico