Scribit is een tekenrobot, maar dan eentje die bedoeld is voor verticale oppervlaktes. En als ik zeg verticale oppervlaktes bedoel ik je muur. Je snapt het meteen als je de Kickstarter (inmiddels al zeer succesvol afgesloten) video bekijkt, maar het ding kan niet alleen in vier kleuren op je muur tekenen, maar de tekeningen ook feilloos weer weghalen. Dat betekent effectief dat je via een app elke dag een nieuwe tekening op je muur kunt hebben!

Dat is niet alleen ideaal voor bijvoorbeeld restaurants die het menu van de dag op de muur willen hebben, maar is ook gewoon heel leuk als je graag en vaak wat anders aan (of beter gezegd op) de muur wilt hebben maar daar niet al te veel moeite in wilt steken.

Hoe werkt Scribit?

Er zitten letterlijk vier kleurenstiften in het apparaat die in blauw, zwart, geel en rood (eventueel is een kleur ook uit te wisselen met groen) tekenen op je muur. De robot hang je aan de muur door twee nagels in de muur te slaan, waar twee draadjes aan gehangen worden. Die houden de robot tegen de muur en daarna hoef je alleen maar de stroomkabel er in te steken (helaas is er geen versie met een oplaadbare batterij) en te zorgen dat het ding op je netwerk komt.

Daarna kun je via de app beelden naar de robot sturen en dan gaat ‘ie aan de slag. Die beelden kun je zelf aanleveren in verschillende formaten, maar er is ook een beeldbank in de Scribit app waar je uit kunt kiezen.

Powered by WPeMatico