Apple introduceerde gisteren in Cupertino, geheel zoals verwacht, 3 nieuwe iPhones. Waarbij de iPhone Xr de ‘goedkope’ variant is. In dit artikel nemen we je mee met alles informatie over de iPhone XS en iPhone XS Max. Uiteraard zijn dit weer de meest geavanceerde iPhones ooit. Qua formaat ben je misschien geneigd om voor de wat kleinere iPhone XS te kiezen, die ongeveer even groot lijkt als de iPhone 7. Maar als je het scherm ziet van de iPhone XS Max, wow, dan heb je echt geen iPad meer nodig.

iPhone XS en iPhone XS Max

De 5,8-inch iPhone XS en 6,5-inch iPhone XS Max zijn voorzien van een Super Retina-display, een sneller en beter dual-camerasysteem met ook weer nieuwe foto- en videofeatures, de eerste 7-nanometer chip in een smartphone (A12 Bionic-chip met een Neural Engine van de volgende generatie), snellere Face ID, breder stereogeluid, een mooie nieuwe goudkleurige uitvoering en nu ook dual-sim. Vanaf morgen, vrijdag 14 september, kunnen ze besteld worden en vanaf vrijdag 21 september liggen beide toestellen in de winkel.

Display en batterij

iPhone XS bestaat in feite uit 2 nieuwe iPhone-modellen. Met als grootste verschil: de iPhone Xs Max heeft het grootste display ooit op een iPhone plus de grootste batterij ooit in een iPhone, daarmee gaat hij tot anderhalf uur langer mee.

Apple-iPhone-Xs-hands-screen-09122018
Full screen

Powered by WPeMatico