Deze week is de bèta test van de Call of Duty: Black Ops 4 battle royale modus Blackout gestart. Er werd op voorhand geroepen dat dit de zoveelste PUBG kloon zou worden en dat het enkel voor een snelle cashgrab gemaakt is. Ook ik moet bekennen dat dit een van mijn eerste gedachtes waren, maar na het zien van diverse streams van de bèta werd ik toch positief verrast.

In principe is Blackout natuurlijk wel gewoon een zelfde type game als PUBG of Fortnite. Je dropt op een open map, er is een gebied dat steeds kleiner wordt, je moet wapens verzamelen en je moet als laatste over blijven. Maar toch vind ik Blackout een ander spel dan de andere twee. Ik zou het eerder bestempelen als het beste uit beide werelden. PUBG is de serieuze game, Fortnite de toegankelijke fun game en Blackout gaat daar precies tussenin zitten met snelle actie, maar met een hoge dosis realisme. In Blackout kun je ook kiezen om het solo, in duo of met een 4-man squad te spelen.

cod map

Powered by WPeMatico