Apple heeft tijdens de iPhone-aankondiging gisteren gezegd dat iOS 12 officieel 17 september beschikbaar wordt voor alle iPhones vanaf 5S en iPad Mini 2 of hoger. Als je echter een beetje ongeduldig bent kun je ook nu al de zogenaamde ‘gold master’ downloaden en installeren. Dat is de uiteindelijke versie die klaar staat om op de 17e uitgerold te worden, zouden er geen rare bugs meer naar buiten komen.

Het is dus zeker een veilige versie, al wordt wel door Apple aangeraden om toch nog even een backup te maken van je huidige systeem voordat je installeert. Ik leef graag gevaarlijk dus heb dat allemaal overgeslagen en heb de nieuwe software gewoon geïnstalleerd en tot nu toe werkt alles prima.

IMG_56B4F055CCD2-1
De nieuwe schermtijd is heel uitgebreid en laat je precies zien waar je je tijd spendeert op je iPhone.

Powered by WPeMatico