Op 11 oktober staat er in de Suikerfabriek in Amsterdam een nieuwe editie van de jaarlijkse OnBrand Conference op het programma. Nog altijd een van de belangrijkste events in Europa als het gaat om marketing & branding.

Het is een event waar branchedeskundigen samenkomen om te discussiëren, te netwerken en te leren van elkaar. Een aantal succesvolle expert delen hier ook hun geheimen tijdens de verschillende paneldiscussies en lezingen.

De verwachting is dat er meer dan 1.500 marketing professionals aanwezig zijn tijdens dit event om de beste en meest geavanceerde marketinginzichten te verkrijgen van een aantal belangrijke marktleiders, brandmanagers en designers.

Haal nu je tickets

Wil jij de kans niet laten schieten om deel uit te maken van dit toch redelijk exclusieve marketingevent. Dan moet je er snel bij zijn. Je krijgt nu nog 20% korting op je OnBrand tickets.

Wat je kan verwachten zie je in onderstaande preview. Met daaronder nog een overzicht van de tot nu toe aangekondigde sprekers.

Powered by WPeMatico