Fans van het eerste seizoen van de Sinner (met o.a Jessica Biel en Bill Pulman) worden binnenkort verwend op een tweede seizoen van deze spannende Netflix serie. In Sinner maakte je kennis met Cora Tannetti, een jonge moeder die om onduidelijke redenen ontspoort en een aantal gewelddadige moorden pleegt. Ze heeft zelf geen idee waarom ze dit heeft gedaan. In de Sinner draait alles om de vraag ‘waarom’. Rechercheur Harry Ambrose wil koste wat het kost achter het motief zien te komen van deze verwarde vrouw. Spanning tot de laatste minuut is deze enge serie.

Hoewel het tweede Seizoen van de Sinner niet echt een vervolg is op het eerste seizoen raden we je toch aan de eerste serie te bekijken om de verhalen beter te begrijpen.

Volgens Netflix lijkt de wijze van productie op series als The Missing en Fargo waarin één hoofdpersonage terugkeert, al dan niet in de toekomst of het verleden. In het tweede seizoen van The Sinner zien we opnieuw rechercheur Harry Ambrose die teruggaat naar zijn geboorteplaats in de buurt van New York, waar een moord op twee mensen is gepleegd met natuurlijk de grote vraag “why-dunnit”.

Volgens de officiële synopsis is draait alles om een 11-jarige jongen die zijn ouders lijkt te hebben vermoord. Aan Harry Ambrose om deze verontrustende en hartverscheurende misdaad te beoordelen. Ambrose realiseert zich dat er niets bijzonders aan de jongen is. Het onderzoek brengt hem naar de verborgen duisternis van zijn geboortestad. En dan is er ook nog een mysterieuze vrouw die een ingewikkeld, raadselachtig puzzelstukje blijkt te zijn van deze moordpartij. Een ding is zeker, de spanning zal weer om te snijden zijn.

Bill-Pullman-as-Detective-Harry-Ambrose
Bill Pullman als Detective Harry Ambrose (afbeelding Netflix)

Powered by WPeMatico