GoPro heeft even flink huisgehouden in haar camera-assortiment en heeft daar drie nieuwe productnamen uit gedestilleerd. GoPro zit nog steeds in zwaar weer, maar met de nieuwe Hero7-lijn probeert het bedrijf oude klanten te laten upgraden. Als dat niet lukt wordt het lastig voor de cameramaker. Vanaf nu is de GoPro camera in drie smaakjes te bestellen: white, silver en black. In die volgorde zijn ze ook geprijsd, met een startpunt van 330 euro en dan steeds in stappen van 100 euro duurder.

De oude generaties GoPro zullen niet meer te koop zijn, dus met deze drie moet je het vanaf nu doen. De white en silver-opties verliezen hun LCD schermpje die je liet zien in welke modus de camera zit, wat ze in die zin minder maakt dan de Hero5 en de Black-versie daarvan die ze eigenlijk vervangen. Alle nieuwe camera’s hebben een touchscreen-interface aan de achterkant die versimpeld is om het gebruik makkelijker te maken.

Powered by WPeMatico