Wat heb ik genoten van de reboot van de Tomb Raider franchise. In 2014 begon het met een Lara Croft nieuwe stijl in Tomb Raider, in 2015 mochten we het verhaal verder induiken met Rise of the Tomb Raider en nu is er dan het slotstuk van de trilogie, Shadow of the Tomb Raider. Ik heb buitengewoon hoge verwachtingen van deze game. Gaan ze ook waargemaakt worden?

Laat ik allereerst even benoemen dat de game echt verbluffend mooi is geworden. De voorgaande titels waren al niet misselijke, maar deze game is volledig gefinetuned voor 4K en HDR settings. Zelden heb ik een game van dit grafische niveau mogen spelen. De omgevingen zien er kleurvol en uitnodigend uit, de details van kleine dieren in de jungle en afwerkingen van beelden in gebieden bijvoorbeeld is echt prachtig. Ik weet dat gameplay boven graphics gaat, maar geloof me als ik zeg dat je dit gewoon gezien moet hebben.

dorp

Powered by WPeMatico