The Room heeft de twijfelachtige eer om de slechtste film aller tijden genoemd te worden. Inmiddels is het een cultfilm en maker/acteur Tommy Wiseau is inmiddels ook legendarisch. Het verhaal achter het maken van The Room is zo interessant dat er inmiddels al een andere film over The Room is gemaakt door James Franco. The Disaster Artist laat zien hoe Tommy per se in Hollywood wil werken, tegen het advies van eigenlijk iedereen in.

Na een hoop tegenslag maakt Wiseau dan uiteindelijk zelf maar een film, en het resultaat is The Room. De film is echt serieus vreselijk, maar dan blijkbaar toch zo vreselijk dat het weer interessant wordt. Als je wil weten of je dat zelf ook vindt hoef je nu niet moeilijk te doen, want The Room is nu gratis op YouTube te bekijken als je 18 jaar of ouder bent.

Powered by WPeMatico