Microsoft heeft een video gemaakt over de nieuwe Surface Hub 2. Dat gaat terug naar de oorsprong van de Surface als interactief werkscherm. Het nieuwe design is weinig meer dan een 50-inch scherm met dunne randjes dat je makkelijk op een standaard kunt plaatsen.

Verder is het nog steeds een touchscreen scherm dat een aantal nieuwe opties heeft ten opzichte van de vorige versie. Meest in het oog springend is het draaitrucje dat in de video wordt getoond: je kunt het scherm van horizontale naar verticale oriëntatie draaien en andersom en dan blijft de tekst en de rest van wat er op het scherm staat correct georiënteerd.

Daarnaast zit er een vingerafdruk-scanner aan de zijkant van het scherm die je kunt gebruiken om direct in te loggen en toegang te krijgen tot je OneDrive-account. Een andere gebruiker kan daarna ook nog inloggen en dan is het via de Surface Hub 2 makkelijk om bestanden tussen de twee accounts uit te wisselen. Ook zit er een 4K-camera in om videocalls mee te kunnen maken.

Powered by WPeMatico