Het UTC-programma van DJI komt vanaf oktober naar Nederland. In Hoofddorp en Enschede zijn 2 speciale trainingscentra ingericht voor de professionele dronegebruiker.

Met het Unmanned Aerial Systems Training Center zet de wereldleider op het gebied van civiele drones en luchtfotografietechnologie voor het eerst voet op Europese bodem. Op dit moment zijn in Azië al zo’n 150 campussen actief waarbij dronepiloten professionele training krijgen in de klas en in het veld. Denk daarbij aan het uitvoeren van inspecties aan windmolens, zonnepanelen en infrastructuur zoals bruggen en waterwerken. DJI heeft als doel om hiermee een internationale industriestandaard neer te zetten.

Veel industrieën hebben baat bij het gebruik van drone-technologie in Europa en wereldwijd. DJI wil bedrijven helpen om te profiteren van drone-technologie, niet alleen via onze hardware- en software-oplossingen, maar ook via educatie en empowerment.

– Barbara Stelzner, directeur Corporate Communication bij DJI EMEA

Powered by WPeMatico