Het was even spannend of we de twee nieuwe X-Men films nog wel te zien zouden krijgen, aangezien Disney’s overname van 20th Century Fox nogal wat vertragingen en andere problemen met zich mee heeft gebracht. Disney wist echter recent te melden dat beide films alsnog in 2019 uit gaan komen krijgen we nu een trailer voor X-Men: Dark Phoenix.

Daarin zie je de cast van X-Men: Apocalypse in hun jonge jaren. Jean Gray krijgt de hoofdrol, gespeeld door Sophie Turner (aka Sansa uit Game of Thrones), en we kunnen zien hoe zij Phoenix wordt. Of het alleen in de trailer zo is moeten we maar zien als de film daadwerkelijk uitkomt, maar de sfeer lijkt goed in de film te zitten en X-Man fans lijken nu antwoorden te gaan krijgen op vragen die in X2 en X-Men: The Last Stand werden opgeroepen.

Powered by WPeMatico