Oktober staat voor de deur. Over een aantal weken zetten we de klok weer een uur en gaan we weer over op de wintertijd. En met de herfst voor de deur kan het een stuk kouder en natter zijn. Ideaal weer om s’avonds lekker binnen te blijven en je favoriete films of series op Netflix te kijken. Of op een regenachtige zondag lekker heel de dag in je pyjama op de bank series bingen! Afgelopen maand kwam er veel van Marvel beschikbaar op Netflix, en natuurlijk weer een aardige reeks Netflix Original films & series. En dat is ook deze maand niet anders. Voor oktober staat er flinke landing series en films klaar. Zoals bijvoorbeeld Michiel Huisman in de horror drama serie The Haunting of Hill House. Hieronder zoals gebruikelijk het overzicht van hetgeen je in oktober nieuw op Netflix kan verwachten.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak ook helemaal in een keer beschikbaar voor jou om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden.

 • Meateater, seizoen 7, beschikbaar vanaf 2 oktober 2018.
 • Big Mouth, seizoen 2, beschikbaar vanaf 5 oktober 2018.
 • Dancing Queen, beschikbaar vanaf 5 oktober 2018.
 • Little Things, seizoen 2, beschikbaar vanaf 5 oktober 2018.
 • YG Future Strategy Office, beschikbaar vanaf 5 oktober 2018.
 • Élite, beschikbaar vanaf 5 oktober 2018.
 • Terrace House: Opening new doors, deel 4, beschikbaar vanaf 9 oktober 2018.
 • The Curious Creations of Christine McConnell, beschikbaar vanaf 12 oktober 2018.
 • Fightworld, beschikbaar vanaf 12 oktober 2018.
 • The Haunting of Hill House, beschikbaar vanaf 12 oktober 2018.
 • Marvel’s Daredevil, seizoen 3, beschikbaar vanaf 19 oktober 2018.

Netflix Original Films

Hoewel films toch wat minder populair zijn, komen er deze toch weer een aantal uit die zeker de moeite waard zijn om te gaan kijken. Hieronder alle Netflix Original Films. Verderop in deze blog een overzicht van alle overige titels.

 • Operation Finale, beschikbaar vanaf 3 oktober 2018.
 • Malevolent, beschikbaar vanaf 5 oktober 2018.
 • Private Life, beschikbaar vanaf 5 oktober 2018.
 • Illang: The Wolf Brigade, beschikbaar vanaf 10 oktober 2018.
 • 22 July, beschikbaar vanaf 10 oktober 2018.
 • Apostle, beschikbaar vanaf 12 oktober 2018.
 • Errementari: The Blacksmith and the Devil, beschikbaar vanaf 12 oktober 2018.

Powered by WPeMatico