Laat het maar aan Nintendo over om met innovatieve, maar toch soms ook vreemde, games of accessoires te komen voor hun consoles. Zo is daar ook Nintendo Labo. Eerder dit jaar kwamen de eerste twee pakketten hier al van uit en nu is er het derde pakket dat zich voornamelijk toespitst op voertuigen. Labo was namelijk vooral het in elkaar zetten van gadgets, zoals piano’s of vishengels, en had geen echte speelwereld. Daar moet met deze uitbreiding verandering in komen.

Mijn mede-Cowboy Patrick Smeets had eerder al de voorgaande pakketten van labo getest en was er best positief over. Afgelopen weken kwam de derde uitbreiding na een podcast ter sprake en toen was mijn vraag of het een beetje “ hufter-proof” spul was. Ik was namelijk wel geïnteresseerd, maar was niet overtuigd van de kartonnen kwaliteit. Gezien ik de enige Gamecowboy met kids ben was de afspraak al snel gemaakt dat ik deze uitbreiding dus ging testen en het aan een zware proef zou blootstellen, mijn twee kinderen:-)

Powered by WPeMatico