De doelgroep van Lego is van 7 tot 77 jaar oud. Want wie is er eigenlijk niet opgegroeid met de gekleurde bouwstenen. Nog steeds zullen er heel wat vaders zich in de handen wrijven als een van de kinderen een net iets te ‘moeilijke bouwdoos’ van Lego heeft gekregen. Iedereen zal het beeld wel herkennen waarbij vader zich opwerpt als de helper en ondertussen zo’n beetje de hele bouwdoos zelf in elkaar tracht te zetten.

Het gaat misschien te ver om als 50-jarige een Lego bouwdoos voor je verjaardag te vragen. Hoewel je natuurlijk moeiteloos wegkomt met de Bugatti Chiron (Lego technic model) van ruim 3.500 stukjes. Daar gaat vanaf nu wat verandering in komen want Lego is afgelopen week gestart met een Indiegogo-campagne. Het Lego Forma concept op de crowdfundingwebsite belooft een premium Lego-ervaring voor volwassenen die eindelijk weer openlijk hun creatieve kant kunnen laten zien.

lego_koi_karpers
Lego koi karpers, waarschijnlijk niet alleen voor volwassenen

Powered by WPeMatico