Winter is coming. En Scotch is coming! In samenwerking met HBO en Game of Thrones onthult Johnnie Walker vandaag de nieuwe White Walker by Johnnie Walker.

Deze limited edition Scotch Whisky is geïnspireerd op de meest raadselachtige en gevreesde personages in de hit serie: de White Walkers. En is er nu voor fans om te genieten in de aanloop naar het laatste seizoen.

Het ondode leger van White Walkers, onder leiding van de Night King, staat bekend om hun ijzige, blauwe ogen. In het aankomende achtste en laatste seizoen zullen ze vermoedelijk een hoofdrol vertolken.

Whisky

Deze innovatieve whisky is gemaakt door whiskyspecialist George Harper samen met het kleine team van deskundige blenders bij Johnnie Walker. Je serveert de whisky het best direct uit de vriezer om zo de echo’s van de ijzige aanwezigheid van de White Walkers na te bootsen.

Fles design

De fles brengt je regelrecht naar de Frozen North met een ijzig wit en blauw ontwerp, samen met de iconische Johnnie Walker Striding Man die nu in harnas is gehuldigd om de krachten van de Night King te evenaren. ‘Winter is Here’ en dat wordt aan de fans duidelijk gemaakt door de temperatuurgevoelige inkttechnologie van de fles. Een onverwacht ijzig design wordt onthuld wanneer de fles bevroren is.

Johnnie-white-walker

Powered by WPeMatico