Autosalon Mondial de l’Automobile

Officieel heet de autoshow van Parijs de ‘autosalon Mondial de l’Automobile’ dat klinkt chique en past nu eenmaal bij Frankrijk en Parijs. In de volksmond praten we nog steeds over de autoshow of autosalon van Parijs. Het maakt eigenlijk niet uit want het gaat ook in Parijs over auto’s, conceptauto’s en vernieuwde versies van reeds bestaande modellen. Daarnaast duiken er bij iedere autoshow inmiddels nieuwe elektrische auto’s en merken op die laten zien hoe mobiliteit echt aan het veranderen is. Autonoom met kunstmatige intelligentie (AI) en vol met slimme software.

De autosalon Mondial de l’Automobile behoort met Genève en Frankfurt tot de belangrijkste autoshows in Europa. Hieronder een overzicht van de meest opvallende introducties. Dit bericht krijgt de komende dagen nog meerdere updates.

David_Beckham_VinFast
David Beckham te gast bij VinFast

Powered by WPeMatico