E-bikes zijn hét vervoersmiddel van dit moment. Deze snelle fietsen zijn inmiddels helemaal verlost van hun stoffige imago. De mensen die op e-bikes fietsen zijn gemiddeld steeds jonger. Zo hebben ook forenzen de e-bike ontdekt voor woon-werkverkeer; het is namelijk een perfect alternatief voor de auto. Op de fiets naar je werk is niet alleen leuker en gezonder, maar in een hoop gevallen ook sneller omdat files worden vermeden. Twijfel jij nog of een e-bike iets voor jou kan zijn? Laat je dan overtuigen door Stella Fietsen. Zij hebben op dit moment de beste e-bikes voor woon-werkverkeer. Dit zijn dé vijf redenen waarom dat zo is!

1. Moderne e-bikes met de nieuwste technologieën

E-bikes zijn technische fietsen die continu blijven innoveren. In feite net als de hele wereld om ons heen: we zijn steeds op zoek naar verbetering, in welke vorm dan ook. Stella Fietsen speelt daarop in door e-bikes te voorzien van de nieuwste technologieën. Zo wordt er bijvoorbeeld steeds gewerkt aan de verbetering van de kracht en actieradius van de batterij, zodat e-bike rijders langer op pad kunnen met hun fiets. Maar ook de remmen en de motor zijn volop in ontwikkeling om jou een veilige fietservaring te bieden. Kies je voor Stella, dan weet je zeker dat je een e-bike koopt die voorzien is van de nieuwste technologieën.

2. Prijzen en awards


Stella Fietsen heeft al meerdere keren prijzen en awards gewonnen. Hun elektrische fietsen zijn al meerdere keren uitgeroepen tot de beste van Nederland. In diverse elektrische fietsen testen kwam Stella als winnaar uit de bus. Een greep uit de prijzen die de e-bike fabrikant onder andere gewonnen heeft:

  • De Stella Copenhague Light werd in 2018 door AD bekroond tot ‘Beste Koop’.
  • De ANWB beoordeelde de Stella Livorno Steps met een 8,2.
  • In 2017 werd de Vicenza Superior uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door de Consumentenbond.

3. Stijlvol design

Voor recreatieve fietsers is het wellicht minder van belang, maar voor forenzen speelt design zeker ook een rol in de aanschaf van een e-bike. Stella fabriceert fietsen waarmee je gezien mag worden, zeker ook in een zakelijke omgeving. Neem bijvoorbeeld de Vicenza Superior Nero Steps, het paradepaardje van Stella. Deze e-bike is sportief, krachtig, schakelt automatisch en is zeker ook stijlvol. Deze e-bike heeft een middenmotor die zorgt voor een stabiele wegligging en een natuurlijke rijervaring. Zeker voor langere afstanden, bijvoorbeeld voor fietssnelwegen van huis naar werk, is dat zeer prettig. Het is daarmee voor woon-werkverkeer een hele goede keuze.

4. Service en onderhoud bij jou thuis

Mocht het zo zijn dat jouw e-bike een servicebeurt nodig heeft, dan is het natuurlijk wel zo prettig dat dat niet onder werktijd plaats hoeft te vinden. Bij voorkeur plan je dat in de avonduren, na kantoortijd. Daarom is het goed om te weten dat Stella Fietsen een eigen serviceteam heeft dat zonder voorrijkosten naar jou toe komt, om thuis, op je werk of zelfs op je vakantieadres de service- of onderhoudsbeurt uit te voeren. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken en de rest wordt geregeld. Dat is pas service.

5. Een Nederlands product

Niet geheel onbelangrijk: Stella Fietsen zijn een volledig Nederlands product. Ze worden in Nederland ontwikkeld en geassembleerd (met A-merk materialen) en kunnen al binnen vijf dagen bij jou thuis of op je werk geleverd worden. Ook heeft Stella landelijke dekking als het gaat om testcenters. Dat wil zeggen dat er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is om een nieuwe e-bike uit te testen. Maar dat heeft nog een extra voordeel: er komt geen tussenhandel aan te pas. E-bikes worden direct aan de klant geleverd en zo kan de prijs dus ook laag blijven.

Over Stella Fietsen

Stella Fietsen is de grootste e-bike specialist van Nederland. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is vijf jaar geleden begonnen en heeft inmiddels al meer dan 200.000 fietsers de weg op geholpen. Hun concept is uniek in Nederland; er wordt niet gewerkt met tussenhandelaren, maar er wordt direct aan de klant geleverd. Met goede prijzen, A-merk onderdelen, een landelijke dekking aan testcenters en reparaties aan huis weet Stella Fietsen zich te onderscheiden van andere fietsfabrikanten.

Vicenza-Superior-Nero-design
Voor woon-werkverkeer is dit de beste optie

Powered by WPeMatico