Acteur Andrew Lincoln neemt na 8 seizoenen afscheid van zijn iconische The Walking Dead-personage Rick Grimes. Dit zal gebeuren in het negende seizoen van de internationale hitserie, dat vanaf dinsdag 9 oktober wekelijks om 22.00 uur te zien zal zijn op FOX.

Het nieuwe seizoen wordt gezien als een heel nieuw hoofdstuk binnen de populaire comic-serie. Onlangs gaf ‘showrunner’ Angela Kang, die dit seizoen voor het eerst creatief en inhoudelijk verantwoordelijk is voor de serie, aan dat er dit seizoen een flinke sprong in de tijd gemaakt gaat worden. Hoe groot die sprong zal zijn, wat er met Rick gebeurt en wanneer de geliefde hoofdpersoon de serie verlaat is vooralsnog de grote vraag.

The Walking Dead – seizoen 9: direct na Amerika

De fans van The Walking Dead hoeven dit seizoen niet lang te wachten tot ze de nieuwe afleveringen van hun favoriete serie kunnen zien. FOX zendt het nieuwe seizoen namelijk direct na de Amerikaanse premières uit.

Dit houdt in dat fans in de nacht van zondag op maandag (vanaf 8 oktober) om 3.30 uur Nederlandse tijd de aflevering direct kunnen kijken op FOX.

Het is voor het eerst dat we een complete serie direct na Amerika uitzenden. Al maanden kijken fans uit naar dit bijzondere negende seizoen. Hoe verlaat het personage Rick Grimes de serie? Weet hij te overleven of niet? Volgende week begint op FOX dan eindelijk het seizoen waarin deze vragen beantwoord worden,” aldus Alphons Martens, Director Programming bij FOX.

Powered by WPeMatico