Regisseur Jon Favreau (je kent ‘m vast wel van de Marvel-films) heeft op Instagram via een post met de bekende gele Star Wars-tekst een tipje van de sluier opgelicht over een nieuwe live-action serie in het Star Wars universum. Als je fan was van Boba (of Jango) Fett hoef ik je niet uit te leggen dat een titel als ‘The Mandalorian’ nogal veelbelovend is.

De serie, die vanaf eind volgend jaar exclusief op de nieuwe streamingdienst van Disney te zien gaat zijn, speelt zich volgens de tekst af tussen de gebeurtenissen van Return of the Jedi en The Force Awakens, dus na de val van The Empire maar voor de opkomst van The First Order. We volgen een eenling die aan de rand van het universum ver buiten de autoriteit van de New Republic zijn wapens doet spreken.

View this post on Instagram

#starwars #TheMandalorian

A post shared by Jon Favreau (@jonfavreau) on

Powered by WPeMatico