Op 31 oktober is het weer Halloween. Daarom zie je nu deze hele maand op Netflix een hele reeks nieuwe huiveringwekkende horror series en films. En natuurlijk ook al jouw all-time favoriete horrorklassiekers. Je kan echt helemaal los gaan. Van American Psyco en Insidious tot American Poltergeist en Paranormal Activity of Cabin on the Woods en Friday the 13th. Allemaal zijn ze te vinden op Netflix. En allemaal zorgen ze voor een lekker avondje gruwelen. Moet je er alleen wel van houden natuurlijk, en er geen slapeloze nachten aan overhouden.

Netflix Halloween & Horror

Een serie die gelijk in het oog springt is The Haunting of Hill House. Vanaf 12 oktober 2018 te zien op Netflix. Een serie die een 100% score heeft gekregen van het alom kritische Rotten Tomatoes. Dat zegt nog niet alles, Hereditary kreeg ook een score van 89% en die viel toch redelijk tegen. Maar goed met zo’n score moet het bijna wel een pareltje zijn. Trailer zie je hier.

En vanaf vrijdag 5 oktober 2018 komt de film Malevolent beschikbaar. Eveneens een Netflix Original. Daarin zien we broer Jackson (Ben Lloyd-Hughes) en zus Angela (Florence Pugh) die met oplichting hun geld proberen te verdienen. Mensen met veel verdriet weten ze te overtuigen dat Angela het vermogen heeft om contact te maken met de doden. Vaak succesvol. Tot ze bij Mrs. Green (Celia Imrie) uitkomen die woont in een weeshuis dat ooit het toneel was van een reeks moorden op jonge meisjes. De zogenaamd paranormale onderzoekers ondergaan hier een ultieme realiteitscheck wanneer ze worden geconfronteerd met de ware gruwelen en angstaanjagende verleden die hier verborgen liggen.

  • The Curious Creations of Christine McConnell, beschikbaar vanaf 12 oktober 2018.
  • Apostle, beschikbaar vanaf 12 oktober 2018.
  • Haunted, beschikbaar vanaf 19 oktober 2018.
  • Chilling Advertures of Sabrina, beschikbaar vanaf 26 oktober 2018.

Powered by WPeMatico