Regelmatig krijgen we mails binnen van autofabrikanten die het ronderecord op de Nurburgring Nordschleife hebben verbeterd. Is het nog transparant genoeg of bedenkt iedereen z’n eigen categorie? Is het dan een echt record of is het gewoon bloedsnel? Misschien is het wel appels en peren vergelijken, maar omdat het blijkbaar echt wel ‘een ding’ is gaan we vanaf nu in dit artikel al die records maar eens bijhouden. Komt er een bij, dan voegen we die bovenaan toe. Het oordeel wie echt het snelste is laten we aan jou, de lezer, over. Wie weet vind jij het record van jouw favoriete auto wel veel beter dan het record van die supersnelle Porsche…

De headerfoto is altijd van de snelste auto (alle categoriën) net als de vermelding van de snelste tijd ooit. Deze is nu in handen van : Porsche 919 Hybrid Evo : 5 minuten en 19.55 seconden. Maar we beginnen eerst met een paar ‘andere’ records.

Timo_Bernard
Timo Bernard rijdt recordtijd van 5:19.55 minuten met Porsche 919 Hybrid

Powered by WPeMatico