Vrijdagavond 5 oktober 2018 zijn tijdens de 38e editie van het Nederlands Film Festival de Gouden Kalveren weer uitgereikt. Dit zijn de belangrijkste filmprijzen van Nederland en deze werden uitgereikt aan films en projecten tijdens het eindgala van het festival in de Stadsschouwburg Utrecht.

Bankier van het Verzet

Bankier van het Verzet (klik hier voor de trailer) was de grote winnaar, won de meeste Gouden Kalveren: Beste Production Design, Beste Vrouwelijke Bijrol, Beste Acteur, Beste Film en het Gouden Kalf van het Publiek.

Met ruim 275 korte en lange films, documentaires, televisiedrama’s, interactieve producties en videoclips, waarvan 83 premières, veel jong talent, vijf blikverruimers, een vernieuwd Professionals Programma en het veelzijdige educatieprogramma was het Nederlands Film Festival 2018 een groot succes.

Powered by WPeMatico