WordPress. Met afstand een van de populairste websitebeheersystemen ter wereld. Komt met name omdat het zo eenvoudig te beheren is. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Ter vergelijking: als je met Microsoft Office overweg kan, kun je ook met WordPress werken. En met een WordPress website weet je zeker dat je altijd over de nieuwste functionaliteiten beschikt. WordPress is namelijk een open source CMS-systeem. Dit houdt in dat ontwikkelaars van over de hele wereld dagelijks de mogelijkheid hebben om WordPress verder te ontwikkelen.

WordPress voor beginners

Met deze nieuwe cursus van Udemy leer je hoe je snel zelf een professionele website met WordPress kan maken, die uiteraard goed werkt op desktop en mobiel. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf je eigen website te bouwen.

Zonder eerdere ervaring of kennis van programmeertalen als HTML of CSS zal je leren hoe je een eigen website kunt bouwen. De aanschaf van een domeinnaam of hosting is zelfs niet eens nodig.

Deze cursus is ontwikkeld om je in een paar uur zonder moeilijke en technische jargon te leren hoe je je eigen website bouwt. Je leert meer over WordPress dan de meeste professionele gebruikers en je zal plezier hebben in het maken van jouw eigen websites.

Over de WordPress cursus

Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die een professionele website wil ontwikkelen, maar hier geen duizenden of zelfs honderden euro’s aan uit wil geven. Je kunt zonder enige technische achtergrond na afronding van deze cursus met gemak je eigen website ontwikkelen.

De cursus zal beginnen met de installatie van WordPress, en zo leer je stap voor stap WordPress steeds beter kennen. Nadat alle functies de revue zijn gepasseerd, zullen de verschillende onderdelen van je website aanmaken en inrichten aan bod komen. Hierna kan je zelf aan de slag om je eigen website op te zetten.

Voor deze cursus betaal je nu via Dutchcowboys slechts 19,99.

Hij bestaat in totaal uit zo’n 2,5 uur aan on-demand video. Je krijgt volledige toegang voor onbepaalde tijd. En na afloop ontvang je een certificaat van afronding.

Nog even korte samenvatting van wat de cursus inhoudt:

  • Maak diverse soorten WordPress websites en blogs, voor jezelf of voor klanten.
  • Beheers alle functies WordPress als een pro, zodat je website altijd up-to-date is.
  • Zet je websites online met een domeinnaam en hosting, op een goedkopen en veilige manier.
  • Je websites goed laten beoordelen door zoekmachines.
  • Je websites komen professioneel over, omdat je met thema’s en plugins kunt werken.

En je hebt nodig:

  • Toegang tot een computer.
  • Een browser zoals Chrome, Safari of Firefox.
  • GEEN ervaring nodig met programmeertalen als HTML of CSS.

Klik hier om snel aan de slag te gaan met WordPress.

Powered by WPeMatico