Hij stond al op ons lijstje met films waar we dit jaar naar uitkeken. Mortal Engines. Van regisseur Peter Jackson, bekend van ondermeer Lord of the Rings, The Hobbit en King Kong.

Dit verhaal is een beetje in de stijl van Mad Max. Een post-apocalyptische fictie waarin het de steden zijn die zich kunnen verplaatsen over de aarde. De nieuwste trailer van Mortal Engines is nu beschikbaar en de film draait vanaf 6 december 2018 in de bioscoop in 3D.

Mortal Engines

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om deze te plunderen en aan brandstof te komen.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), afkomstig uit een van de lagere bevolkingsgroepen van de grote stad Londen, moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke, voortvluchtige Hester Shaw (Hera Hilmar) ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.

Powered by WPeMatico