Stel: Google geeft een krant uit. Van papier. Niet zo’n heel gek idee eigenlijk, want bij Google kan alles. Hoe zou die krant dan opgezet worden? Is er een redactie? Zijn er advertentieverkopers? Maar bovenal: als we Google als krant zouden beschouwen, is de werkwijze van Google dan nog zo logisch? Een review van Google als krant. Met een knipoog ;-).

“Welkom bij The Daily Google. De krant waarin iedereen redacteur kan worden. De krant waar vraag en aanbod de beste advertenties bepalen. En de krant waarin deze lezer altijd vindt wat hij zoekt. Welkom bij de nr. 1 krant van Nederland: The Daily Google.”

De redactie

In The Daily Google staan net als in elke krant artikelen. Alleen worden die artikelen niet geschreven door een eigen redactie. Bij The Daily Google worden artikelen geschreven door externe redacteuren. Het mooie daarbij is: iedereen mag meedoen.

“Schrijf je artikel en ding mee voor jouw plek op de voorpagina!”

extra2__google_als_krant_proven_context_hoog

Powered by WPeMatico