New York Comic Con is een van de hoogtepunten van het jaar voor liefhebbers van superhelden en andere comic-liefhebbers, maar het betekent ook dat er een superberg aan trailers over ons heen wordt gestort voor nieuwe of doorgaande series en films die met de materie te maken hebben. We hebben de leukste voor je verzameld dus ga er maar even voor zitten!

Superhelden alom

Comics staan niet gelijk aan superhelden, maar die pakken wel altijd een heel gedeelte van de aandacht. Te beginnen met Aquaman, waar een nieuwe vijf minuten durende trailer van werd uitgebracht. Spektakel en potentiële spoilers dus, maar wel de moeite om te zien, al is het maar voor de prachtige onderwaterbeelden.

Ook van DC is Titans, een nieuwe serie die volgens de berichten tof zou moeten zijn. Het draait om een jonge groep superhelden die samenwerken, hoewel nog niet duidelijk is waarom precies. Ziet er in elk geval goed uit!

Netflix kwam ook even langs met een trailer voor het nieuwe seizoen van Daredevil, dat de schrik van Hell’s Kitchen tot vijand van het volk gaat maken met dank aan Bullseye. Drama alom, maar het lijkt er op dat de serie nog steeds kan blijven boeien.

Een hele andere insteek komt van The Boys, een serie over CIA-agenten met superkrachten die een wereld moeten beschermen tegen celebrity-superhelden die doorgaans meer kapot maken dan ze bijdragen aan de veiligheid van de wereld. Lekker cynisch en binnenkort te zien op Amazon Prime.

Powered by WPeMatico