Als je een Android-toestel hebt en dolgraag Fortnite: Battle Royale wil spelen is er goed nieuws: dat kan vanaf nu. Epic Games heeft de Fortnite download beschikbaar gemaakt op hun website voor iedereen met een compatibel Android-toestel. Dat betekent dat de game officieel uit de beta-fase is en dat je nu geen uitnodiging meer nodig hebt en ook geen trucs meer hoeft uit te halen om de free to play game op een ander apparaat dan een Samsung Note 9 te kunnen spelen.

Dat is precies op tijd, want deze week begon ook het zesde seizoen van de Battle Royale-shooter. Als je van plan bent de game te downloaden, vergeet dan niet dat je die niet in de Google Play Store kunt vinden (alles wat daar staat is nep) maar dat alle downloads direct vanaf de Epic Games website gebeuren. Gebruik de link hierboven als je niet wilt zoeken, maar pas vooral op dat je geen malafide downloader uit de Play Store gebruikt.

Powered by WPeMatico