Je hebt wel eens van die games waar je nog zo goed in kunt zijn, maar toch nog steeds zomaar kan verliezen. Er is bijna niets zo frustrerends als verliezen zonder dat het echt aan jezelf heeft gelegen. Maar waarom zou je dat soort spellen dan willen spelen, vraag je? Omdat het soms gewoon zo grappig kan zijn dat je het verliezen, maar voor lief neemt. Super Mario Party is wellicht wel de koning van het specifieke haat-liefde genre qua games. Aan mij de taak om te zien wat deze nieuwste titel met zich mee brengt en of het mijn vriendschappen kan breken.

Wat direct opvalt als je Super Mario Party opstart is dat er geen menu’s te vinden zijn. Je start het spel op een soort dorpsplein waar diverse kraampjes staan die spelmodi vertegenwoordigen. Je kunt lekker rondlopen en zelf kiezen wat je als eerste wilt doen en met welke karakters als mede/tegenstanders. Een leuke setup vond ik en erg makkelijk om te bedienen. De modi die je tegenkomt zijn uiteraardMario party,en viernieuwe modi genaamd Partner Party, Beat Boss, Toad’s Rec room en River Survival.

Powered by WPeMatico