Verrassing! Nintendo gaat door op de ingeslagen weg en komt na en Classic Mini NES en SNES ook met een piepkleine Nintendo 64 die vol staat met klassiekers van die periode. Een gebruiker op Twitter lekte een aantal foto’s van het apparaat en dat ziet er precies uit als een kleine Nintendo 64. Er zitten Wii-stijl connectoren in de console zodat je met z’n vieren samen kunt spelen. Ook is het uitschuifbare klepje te zien dat ook in de NES Classic Mini werd gebruikt om de ‘console’ mooi te laten uitzien als er geen controller in zat.

Het zou natuurlijk kunnen dat de foto’s nep zijn, maar die kans is redelijk klein. Zelfs al waren ze nep, dan kun je dit nog zien als een ’target render’ van het uiteindelijke apparaat. De kans dat Nintendo géén N64 Mini gaat maken is namelijk net zo groot als de kans dat jij, de lezer, het Super Mario Bros. speedrun-record gaat breken.

Powered by WPeMatico