Palm is terug, maar niet op de manier waarop je zou verwachten. De naam werd vorig jaar gekocht door een startup uit San Francisco en die gaan vanaf november een mini-telefoon onder die merknaam verkopen. Het apparaatje gaat 350 dollar kosten en dient als telefoon voor je telefoon. Ja, dat klinkt gek, maar er zit wel iets van logica achter. Het idee is dat je soms wel bereikbaar wilt zijn, maar niet je grote telefoon (want dat zijn ze inmiddels allemaal) wilt meenemen.

Dat betekent dat de nieuwe Palm ongeveer een derde kleiner is dan de meeste smartphones van nu. Het is bedoeld om de aandacht voor het apparaat te minimaliseren, maar dan zonder aan functionaliteit in te boeten. Het apparaat draait gewoon Android, je kunt er al je apps op zetten, maar het is niet de bedoeling dat je dat ook doet. Zijn we nog bij?

Powered by WPeMatico