Er zijn zoveel e-readers dat het soms lastig kiezen is, maar Amazon’s Kindle-serie is traditioneel van hoge kwaliteit. Ster daarin was de Paperwhite, een e-reader die heel prettig voor de ogen is. Dat model was de instapper, die niet alle functies had die topmodel Oasis had maar wel een hele goede koop was voor de ongeveer 120 euro die je er voor neertelde.

Amazon heeft nu het nieuwe model getoond en dat volgt hetzelfde pad als de Paperwhites hier voor. Het vorige model verbeterde de resolutie al, maar nu is de achtergrondverlichting verbeterd door een extra LED achter het scherm, is de tablet minimaal lichter en dunner geworden (10 procent, maar elke procent is meegenomen als je iets uren in je handen hebt) en is het scherm niet meer verzonken, zodat je een totaal glad apparaat hebt waar minder dingen aan kunnen blijven hangen. Zoals zand.

kindle

Powered by WPeMatico